Tuesday, June 18, 2013

Libraria Engleza Anthony Frost

Libraria Engleza participa pentru a doua oara cu colectia lor de benzi desenate la Bucuresti ComicsFest.



Libraria engleza Anthony Frost a primit premiul pentru " Cea mai buna librarie " la ultima editie a Galei Industriei de Carte din Romania " Bun de Tipar 2013 " si a fost aleasa in ultima editie a ghidului "Lonely Planet Romania" ca una dintre cele mai bune librarii de specialitate din Europa de Est. 


Chiar în inima Bucureştiului, pe Calea Victoriei la numărul 45, lângă Galeria Naţională şi Biserica Kretzulescu, LIBRĂRIA ENGLEZĂ ANTHONY FROST este dedicată în exclusivitate cărţilor în limba engleză. 

Cărţi de artă, fotografie, ficţiune şi non-ficţiune, cărţi pentru copii, scrieri de călătorie, fantasy şi science fiction, istorie şi psihologie, filosofie sau poezie, toate acestea sunt puse la dispoziţia iubitorilor de carte de toate vârstele.
Cărţile sunt comandate de la cele mai prestigioase edituri din Marea Britanie şi din Statele Unite, precum Penguin, Random House, Harper Collins, Hachette, Phaidon, Thames and Hudson, Cambridge University Press, Oxford University Press, Yale University Press, Princeton University Press, etc.

No comments:

Post a Comment