Saturday, January 23, 2016

Carturesti Fandom - Librarie de benzi desenate

Din 28 ianuarie, librăria Cărturești Quinet devine ▶ Fandom ◀, un spațiu dedicat benzilor desenate și celor care le citesc sau le creează în România. Sărbătorim transformarea joi, 28 ianuarie, de la ora 17:00, printr-o petrecere de deschidere cu punch și DJ set la care invitații pot veni costumați în personajele preferate. Cele mai interesante costume vor fi premiate la sfârșitul serii cu reviste, albume și accesorii pentru super-eroi. În plus, doar în ziua deschiderii, toate produsele vor avea o reducere de 10% față de prețul de la raft.

⦁ ● ⚫

Deși este cea mai mică dintre librăriile Cărturești, Fandom își propune să găzduiască un mare regat al benzii desenate: romane grafice, reviste, antologii, albume, fanzine, manga & BD românești sau de peste hotare, dar și figurine, boardgames sau selecții de filme și seriale. Printre revistele care vor fi oferite ca premii se numără: Deadpool 5, Iron Man 5, Thor 5 sau albumul Deadpool Omoară Universul Marvel.

Spațiul a fost reamenajat pentru a face loc unor mici expoziții temporare de BD, iar tavanul a fost desenat cu ocazia deschiderii de Alexandru Ciubotariu, autor și colecționar de benzi desenate, creatorul celebrului personaj urban, Pisica Patrata.


event fb: [link]

No comments:

Post a Comment