Sunday, November 13, 2016

Supererou concept store

Editura HAC!BD va invita miercuri 16 noiembrie de la ora 16:00 la deschiderea magazinului Supererou, detalii aici:

Am facut pentru voi un loc. Un loc in care va puteti intalni cu alti oameni asemenea voua si unde benzile desenate sunt la ele acasa. Nu e un magazin, desi tot ce gasiti inauntru e de vanzare pe www.supererou.ro Puteti sa-i spuneti concept store. Noi ne-am dori sa devina locul unde veniti cand aveti nevoie de o noua “doza” de geekness. Si unde sa va dati intalnire. Si unde sa aflati despre Aquaman. Sau Black Panther. Unde sa pipaiti si sa mirositi si sa rasfoiti chestii inainte de-a le cumpara. Unde sa va simtiti in siguranta si sa stiti ca nu se uita niciodata nimeni ciudat la voi pentru ca va atrag benzile desenate. Unde vi se incurajeaza si intretine viciul asta nevinovat. Sau unde puteti sa capatati viciul asta. 
Locul asta se numeste SuperErou, si e la dispozitia voastra, in noua noastra redactie. Va invitam sa veniti la noi Miercuri, 16 Noiembrie. O sa lansam noul numar din HAC! in noul loc numit SuperErou. 
Ajungeti usor la noi. Redactia este pe strada Pictor Ion Negulici, la numarul 32, in cartierul Primaverii. Este foarte aproape de statia de metrou Aviatorilor. Venind dinspre metrou, pe strada Primaverii, faceti a doua la dreapta si dupa cativa pasi ajungeti la noi la numarul 32. Puteti suna la interfon la 1C, daca nu e deschis. Va asteptam incepand cu orele 16, Miercuri, 16 Noiembrie. 
Veniti? Ne dati un comment ca sa stim cati sunteti? Ca sa pregatim si noi chestii… [link]

No comments:

Post a Comment